1/35 Doplňkové sady na Somua S35 (Tamiya) – Hauler

18.12.2015 - 2 705 přečtení

Hauler

Nedávno jsem měl možnost napsat recenzi na Somuu S 35 od Tamiye. Hned pár měsíců po vydání recenze přišla česká firma Hauler se dvěma novinkami doplňkových sad pro tento model. Jedná se o Basic set a sadu Grills. Pojďme se na ně podívat...

Doplňkové sady na Somuu S35,
aneb jak na to šel Hauler od lesa

Martin "Korbas" Korbelík

1/35 Somua S35 Grills - Hauler

Název: Somua S35 Grills
Měřítko: 1/35
Výrobce: Hauler
Kat. číslo: HAU 35090

V sáčku najdeme dva odlitky mřížek a velmi jednoduchý plánek. Mřížky stačí jen odříznout z nálitku a začistit. Je také potřeba odstranit blanky v otvorech ostrým skalpelem nebo jemným pilníčkem. Díly dokonale pasují a proto se jejich instalace stává několika minutovou záležitostí.

1/35 Somua S35 Basic set - Hauler

Název:Somua S35 Basic set
Měřítko: 1/35
Výrobce: Hauler
Kat. číslo: HAU 35089

Tento set obsahuje aršík foto leptaných dílů, odlévané úchyty, koncovky výfuků a "notek". Plechová sada nám nabízí např. kryt světlometu i s mřížkou, který je ve stavebnici příliš mohutný nemluvě o mřížce, která ve stavebnici není vůbec. Velmi oceňuji, že výrobce myslel na pásky bočních schránek a také na ztvárnění protiskluzového povrchu.

Závěr

Nevěřil jsem tomu, že by se dala Somua S35 od Tamiye ještě nějak více vylepšit. Vždyť už takhle je to dokonalá stavebnice... Firma Hauler mě ale přesvědčila o opaku. Za mě jeden zlatý bludišťák k Haulerům !

Martin "Korbas" Korbelík
KPM Kaznějov

Redakce ModelWebu děkuje firmě Hauler za poskytnutí vzorků pro recenzi.

Rubrika Hauler, Tamiya, Technika - 1:35, Technika - Doplňky | Bez komentářů

Komentáře

Napsat odpověď.

Musíte být přihlášeni, abyste mohli odpovědět.