Novinky polského vydavatelství Kagero na měsíc listopad 2013

25.11.2013 - 6 673 přečtení

logo_kagero

Redakce ModelWebu dostala seznam pěti novinek vydavatelství Kagero na měsíc listopad 2013. Uvedené publikace budou dostupné po 25.11.2013.

Nakladatelství Kagero také vyhlásí soutěž pro všechny modeláře, kteří používají dekály z publikací nakladatelství Kagero. Soutěž bude zahájena v lednu 2014. Nakladatelství Kagero rozdá desítky cen, takže pokud se chystáte v brzké době začít stavět nějaký kit, prosím, zvažte použití dekálů nakladatelství Kagero. Brzo bude zveřejněno více informací.

Nakladatelství Kagero také zahájilo vánoční prodej na internetovém obchodě. Diskontní ceny si můžete prohlédnout po přihlášení na účet v obchodě.

Novinky vydavatelství Kagero
na měsíc listopad 2013

Petr 'DeSnek' Pastera

MONOGRAPHS SPECIAL EDITION No. 02
Messerschmitt Bf 109 E. The Blitzkrieg Fighter

Autoři: Marek J. Murawski, Jakub Plewka

monograph_special_02_bf109e_cover

Nejnovější přírůstek do série "MONOGRAFIE zvláštní vydání" je věnována Messerschmitt Bf 109 E. Tato nová kniha poskytuje nejen důkladný pohled do vývoje, varianty, technické vlastnosti a maskování na "Emila", ale také vynikající přehled služby letadla v Luftwaffe. Publikace obsahuje dobové fotografie, barevné profily a výkresy v používaných měřítkách, tento titul je ideální příručka pro letecké modeláře.

Formát A4, 188 stran, anglický text, 212 archivních fotografií, barevné profily 44 letadel, 31 listů výkresů v měřítku 1/48 a 1/72, 1 složený A2 list výkresu v měřítku 1/32.

Dostupné na eShopu Kagero.

MONOGRAPHS No. 53
Nakajima Ki-84 Hayate

Autor: Leszek A.Wieliczko

monograph_53_ki-84_cover

Monografie o japonské stíhačce Nakajima Ki-84 Hayate z 2. světové války, se zabývá jeho původem a vývojem (včetně následných změn a variant: Ki-106, Ki-113, Ki-116, Ki-84R, Ki-84P a Ki-84N), kamuflážemi a označením, a také provozní historii od svého bojového debutu nad Čínou v létě roku 1944 do konce 2. světové války. Každá verze je uvedena a popsána.

Autor odkrývá osudy Ki-84 zajatých Američanů a představuje vyhodnocení letadla. Kniha obsahuje komplexní technický popis, technické údaje, slovníček některých japonských pojmů a jmen, a seznamy jednotek IJAAF vybavených Ki-84 a řad IJAAF.

Formát A4, 92 stran, anglický text, barevné profily 8 letadel, 1 složený výkres velikosti A2.

Dostupné na eShopu Kagero.

PHOTOSNIPER No. 8
Jagdpanther

Autors: Łukasz Gładysiak, Adam Rejmak, Krzysztof Mucha

photosniper_08_jagdpanther_cover

Samohybné stíhače tanků představovaly podstatnou součást obrněné síly Třetí říše. Vozidla, které byla užitečná obzvláště v obranné válce, ve které se německá armáda ocitla poté, co ztratila strategickou iniciativu na východní frontě v létě 1943 a po přistání spojenců v Itálii a Francii. Zde začaly účinně konkurovat jednotkám s klasickými tanky. Jeden z největších vozidel tohoto typu bylo Sd.Kfz. 173 Jagdpanther, postavený na podvozku známého tanku Panther...

108 stran, anglický text, 17 b & w archivních fotografií, 71 barevných fotkek, barevné profily 8 vozidel, 39 barevných 3D obrázků.

Dostupné na eShopu Kagero

SUPER DRAWINGS IN 3D No. 24
The Japanese Destroyer Kagero

Autor: Waldemar Góralski

superdrawings_3d_24_kagero_cover

Japonské torpédoborce byly významné během války v Pacifiku. Rychlé, těžce ozbrojené a obsluhované dobře vyškolenými posádkami, se zúčastnily každé z nejpamátnějších střetnutí a námořních bitev ve válce v Pacifiku, ale také stovky méně známých akcí. Tyto tažné koně císařského námořnictva byly použity v nejrůznějších rolích - od přímé akce proti nepřátelské flotile nebo v doprovodných povinnostech, a dokonce i v roli čistě dopravních úkolů. Velitel Hara Tameichi správně uvádí, že to byly torpédoborce, kteří nesly hlavní tíhu bojů na moři, a jen velmi málo z nich bylo tak dobrých, jako válečné lodi třídy Kagero.

Formát A4, 68 stran, 134 barevvných 3D obrázků, 1 oboustranný A2 list s výkresy, 1 oboustranný B2 list s výkresy.

Dostupné na eShopu Kagero.

SUPER DRAWINGS IN 3D No. 25
The Heavy Cruiser Prinz Eugen

Autor: Waldemar Góralski

superdrawings_3d_25_prinz_eugen_cover

Po porážce v první světové Versailleská smlouva omezila tonáž německého námořnictva na 144 tisíc tun. Kromě toho také smlouva stanovila, že nové válečné lodě mohly být stavěny pouze jako náhrada za vyřazené. V roce 1921 byl přijat nový zákon, který přinesl vytvoření Reichsmarine. Těch několik válečných lodí, které Německu byly povoleny, aby byly modernizovány a nové byly postaveny jako náhrada za ty zastaralé.

Konstrukce lehkých křižníků byla prioritou a první z těch, postavený jako náhrada za Niobe, spuštěný v 19. století, byl křižník Emden. V roce 1927, během konference o odzbrojení v Ženevě, Německo požadovalo rovné právo, pokud jde o rozšíření námořnictva. Tyto požadavky však byly odmítnuty, a proto Reichsmarine vypracovala "plán expanze". Byl vypracován plán na výstavbu nových válečných lodí v následujících letech, včetně ponorek, které byly zakázány Versailleskou smlouvou...

Formát A4 , 96 stran , 176 barevných 3D obrázků a 16 3D anaglyfů , 1 oboustranný A1 list s výkresy.

Dostupné na eShopu Kagero.

Všechny knihy budou brzy k dispozici u našich distributorů Casemate Publishing a MMD Squadron, stejně jako u jiných prodejců po celém světě. Náš kompletní nabídku si můžete prohlédnout na našich stránkách (login: books, heslo: Kagero).

Rubrika Kagero, Novinky, Publikace Kagero | Bez komentářů

Komentáře

Napsat odpověď.

Musíte být přihlášeni, abyste mohli odpovědět.