1/48 Ocelové mřížky pro F-14A Tomcat – Eduard

9.3.2017 - 1 383 přečtení

20170308_190008 ??????????????

Další menší sadou, kterou Eduard vydal pro stavebnici F-14A Tomcat od Tamiya, je leptaná sada mřížek pro oživení exteriéru letadla...

Sada leptaných mřížek pro Tamiyáckou F-14A

Tomáš Macourek

Set: F-14A mřížky OCEL
Kat.č.: 48914
Měřítko: 1/48
Pro stavebnici: Tamiya
Výrobce: EDUARD M.A.

Obsah balení

Balení obsahuje menší nebarvenou planžetu leptů a návod. Celkem 15 leptaných dílků použijeme na vylepšení povrchových detailů modelu. Odstranit původní části plastu budeme muset jen u čtyřech dílů, ostatní lepty pouze doplníme na model. Pěkně viditelné budou hlavně mřížky kolem kanonu a na levé straně přídě a lepty pro vnitřní stranu krytů přední podvozkové šachty.

Návod

Návod je opět jednoduchý, přehledný a dostatečný pro správné umístění leptů na letoun. Ke stažení na webu výrobce je zde.

Závěr

Sada mřížek je opravdu malá, ale využitelnost vidím jako stoprocentní, pokud se budeme držet hesla, že i drobné detaily tvoří celek. Mně osobně se sada velmi líbí a s její aplikací na model nebudu váhat. Důležité je také zmínit, že tato sada je již obsažena v leptech 48909 F-14A exterior a 49805 F-14A interior, takže sada mřížek je určena těm, kteří si exteriérovou sadu leptů nehodlají pořizovat nebo těm, kteří upřednostňují novou technologii STEEL.

Dříve vydané recenze doplňků pro F-14A Tomcat od Tamiya

Kola pozdní verze
Kola raná verze
Ejection seats

Tomáš Macourek

Fotografie: autor

Redakce ModelWebu děkuje výrobci EDUARD M.A. za poskytnutí vzorku k recenzi.

Rubrika Eduard, Letadla - 1:48, Letadla - Doplňky | Bez komentářů

Komentáře

Napsat odpověď.

Musíte být přihlášeni, abyste mohli odpovědět.