Soutěž ModelWebu: Chcete být milionářem ???

7.12.2012 - 4 694 přečtení

title

Za několik dní se na počítadle návštěvnosti objeví 1.000.000 návštěvníků od zavedení TopList počítadla na stránky ModelWebu. Redakce proto vyhlašuje soutěž o milionáře. A aby to bylo příjemnější, pro výherce je nachystána stavebnice "Bolo" od sponzora soutěže MPM Production.

Soutěž ModelWebu:
Chcete být milionářem ???

Petr 'DeSnek' Pastera

Úvod

TopList počítadlo se na stránkách ModelWebu poprvé objevilo 27. dubna 2010. Za víc než dva a půl roku stránky ModelWebu navštívil skoro milion návštěvníků a nás, redakci ModelWebu zajímá, kdy se objeví ten miliontý.

Pravidla soutěže

Pravidla soutěže jsou jednoduchá. Vyhrává ten, kdo jako první dá na ModelForum do tématu o soutěži příspěvek s obrázkem, na kterém bude "print screen" ModelWebu s počítadlem v okamžiku miliónu celkových návštěv.

Pochopitelně se může stát, že se to nikomu nepovede, pak vyhrává stavebnici od firmy MPM Production ten, kdo zachytí stav počítadla po dosažení milionu návštěv s co nejnižším stavem (třeba 1.000.001).

A jen poznámka na okraj: všechny, kteří si myslí, že si milion návštěv nakreslí v Zoneru a podobných programech, chceme upozornit, že budeme vědět čas, kdy počet návštěv dosáhne milionu, takže příspěvky na Modelforu před tímto termínem jsou automaticky neplatné.

Kdo je ze soutěže vyloučen

Ze soutěže jsou vyloučeni pouze členové M4.

Poděkování

M4 děkuje firmě MPM Production za sponzorování soutěže.

Rubrika Soutěže | Bez komentářů

Komentáře

Napsat odpověď.

Musíte být přihlášeni, abyste mohli odpovědět.