XXL Workshopy na eDay 2012 v Praze 28-29.9.2012

30.8.2012 - 4 543 přečtení

yeday-2012

Jednou z novinek pro letošní E-day jsou modelářské workshopy, které společnost Eduard pořádá ve spolupráci s organizátory Modellbrna.

XXL Workshopy na eDay 2012
v Praze 28-29.9.2012

Úvodem

XXL Workshopy byly poprvé představeny právě loni v Brně, kde se tento koncept setkal s velmi pozitivními reakcemi všech zúčastněných. Podstatným rozdílem oproti běžně pořádaným ukázkám různých modelářských technik je omezený počet účastníků – jedině tak je možné zajistit, že všichni dobře uvidí, uslyší a budou mít prostor k pokládání dotazů.

yeday-2012-1

Program

Organizátoři se vždy snaží sestavit náplň workshopů tak, aby si na své přišli jak zkušení matadoři, které třeba zajímá práce s nejnovějšími přípravky, ale i začátečníci, kterým workshopy pomohou překonat úvodní obtíže např. při stříkání kamufláží nebo patinování bojové techniky.

Samotní předvádějící patří k evropské špičce ve svém oboru a řada z nich má s podobnými workshopy bohaté zkušenosti. Letos se vám představí:

  • Petr Vacek
    Modelářské nástroje - přehled dostupných nástrojů, pomůcek a přípravků
  • Zdeněk Šebesta
    Použití doplňků HGW
  • Jakub Vilingr
    Nástřik složitých kamufláží
  • Aleš Chmelař
    Malba doplňků bojové techniky a dioramat
  • Jiří Ščučka
    Základní patinovací techniky pro bojovou techniku
    Sestavení článkových pásů + použití přípravků AK Interactive

Mírnou inovací oproti loňským XXL Workshopům je možnost pořídit si vstupenku třeba jen na jeden jediný workshop. Informace o tom, jak si zajistit vstupenku dopředu (a ušetřit tak skoro 30% ceny) a rezervační formulář najdete zde.

A ještě jeden bonus - účastníci XXL mají vstup na E day zdarma.

Rubrika Zprávy | Bez komentářů

Komentáře

Napsat odpověď.

Musíte být přihlášeni, abyste mohli odpovědět.