Vodička na aplikaci Wet Transferů a nýtů HGW

9.4.2018 - 2 274 přečtení

logo

Vodička pro aplikaci Wet Transfer a nýtů.

Vodička pro aplikaci Wet Transfer a nýtů

Daniel "Skřivan" Křivánek

Název: Wet Transfer Applicator
Výrobce: HGW Models

Firma HGW kdysi přišla s takzvanými pozitivními nýty. A tuto techonologii tisku využila i pro tisk označení a popisků na letadla. K aplikaci nýtu a transferů byla doporučována vodička od GS. Mr. Mark Softer. Ale někdo z EU zjistil, že tato vodička obsahuje složku, která je "závadná" zakázali dovážet tento přípravek do Evropy.  Firma GSI zareagovala a vyvinula novou vodičku pod názvem Mr. Mark Softer Neo, ale tato vodička nějak s výrobky HGW patřičně nefungovala.

Proto se v HGW rozhodli namíchat si vlastní vodičku, která bude na její výrobky správně fungovat. V plastové lahvičce o obsahu 20 ml máme onu zázračnou tekutinu. Po odšroubování víčka nám chybí tolik známý štěček z vodiček GSI. Zde máme jen "kapátko", z kterého si vodičku nakapeme do lékovky a z ní pak nanášíme štětcem.

Co mě velice zaujalo a pobavilo je veliký nápis že tento přípravek není určen k pití...

Závěr

Je dobré, že firma HGW zareagovala a namíchala si vlastní vodičku, která funguje. Já se po velice dobrých zkušenostech s aplikací nýtů těším na aplikaci transferů na model. Dle vyjádření výrobce se tato a obtiskové vodičky prodávají jen na akcích tudíž nejsou na e-shopu výrobce.

Poznámka. Fotka Mr.Mark Softer Neo je použita z webu Eduardů...

Daniel "Skřivan" Křivánek
MK Apolo Kopřivnice

Redakce ModelWebu děkuje firmě HGW Models  za poskytnutí vzorku pro recenzi.

Rubrika HGW, Nástroje, pomůcky | 1 komentář

Komentáře

1 odpověď k článku “Vodička na aplikaci Wet Transferů a nýtů HGW”

  1. Luboš Pavel napsal:

    Škoda, Dane, že jsi tu vodičku neodzkoušel v praxi. Tenhle PR pohled "do krabice" je k ničemu, ve kterém se dozvíme, že tam je velký nápis, že to není k pití a že tam není štěteček.

    Jak ale znám výrobky HGW, tak věřím, že vodička bude určitě fungovat ;)

Napsat odpověď.

Musíte být přihlášeni, abyste mohli odpovědět.