1/72 – Plechy pro AH-64D block II – Eduard

30.3.2016 - 2 957 přečtení

eduard_logo

K novému modelu AH-64D Longbow nám Eduard nadělil barevný ZOOM. Pojďme se na něj podívat.

Plechy pro Longbow

Roman "Travis" Henych


Název: AH-64D Block II interior
Výrobce: Eduard M.A.
Měřítko: 1/72
Kat. č.: SS 543


Model

AH-64 D Longbow firmy Academy je novinkou roku 2015. Jenom připomínám, že se jedná o zcela nový model, který nemá nic společného se starší AH-64 A Apache. Nového Longbowa jsem recenzoval zde.


Balení

ZOOM je balen v klasickém malém eduardím sáčku. Jde o malou barevnou planžetu, která je společná i pro velkou sadu. V balení je samozřejmě vložen barevný oboustranný návod formátu A5.


Návod

Návod je stručný a jasný a krok po kroku vás provede instalací plechů do modelu.


Plechy

Sada samotná mne velice potěšila. Hned na začátku musím prozradit, že je 100% vytěžitelná, černá barva je opravdu černá a nikoliv podivná složenina tmavě šedé a o rastru se snad ani nehodí bavit – takřka se nekoná. Sada významně vylepší kokpit (ostatně to je filozofie ZOOMu), konkrétně pak palubní desky a boční pulty pilota i střelce, větší část bočnic kokpitu, detaily podlahy, detaily sedaček včetně pásů, plochu za hlavou pilota a nožní pedály. Dostalo se i na pár drobných detailů okolo výtoku motoru, stěrače a řezač drátů na kabině stroje.


Suma sumárum

Po dlouhé době se jedná o dokonalou sadu, která netrpí barevnou nejednotností a je plně využitelná. Teď ještě kdyby jen měl model otevřené překryty, aby si šlo tyto detaily plně vychutnat...


Roman "Travis" Henych


Redakce ModelWebu děkuje výrobci Eduard M.A. za poskytnutí vzorků k recenzi.


Rubrika Eduard, Letadla - 1:72, Letadla - Doplňky | Bez komentářů

Komentáře

Napsat odpověď.

Musíte být přihlášeni, abyste mohli odpovědět.