RF-4E & F-4E Phantom II Under the Skin (Volume 2)

1.10.2016 - 3 991 přečtení

Cover

Redakce ModelWebu dostala informace o druhém dílu nové návodné foto publikace, zaměřené tentokráte na RF-4E/F-4E Phantom II ve službách Řeckého letectva.

RF-4E & F-4E Phantom II
Phantom under the skin
Volume II

Eagle Aviation

Cover

Vážení přátelé a modeláři,
rádi bychom Vás informovali, že publikace RF-4E & F-4E Phantom II Under the Skin (Volume 2) bude brzy k dispozici. Tento titul právě dokončujeme a námi předpokládaný termín začátku distribuce je stanoven na 01.11.2016.
Již nyní máte možnost využít před-objednávek s 15% slevou + s celosvětovou dopravou zdarma + zdarma dodaný obří plakát 80 cm x 40 cm (31,5" x 15,7") s velmi detailními profily.
Před-objednávky jsou k dispozici až do 14. října 2016. Objednat si můžete přes eBay

Obsah publikace

Objevte mocnou RF-4E a F-4E Phantom v této nové bezprecedentní knižní sérii "pod kůži"! Volume 2 zahrnuje mnoho podkladů pro průzkumné verze legendy i nemodernizované F-4E v Hellenic (řecké) Air Force HAF službě, ale bude také cenným přínosem pro stroje s kvérem pod nosem i pro průzkumné Rhino. 100 stran a stovky fotografií zachycených jedním z předních světových fotografů letectví ilustrují v extrémní podrobně každý kout letounu.
Externí detaily, walk-around, kokpity, fotografické vybavení, APQ-99 a APQ-120 radary, motory, přístupové panely a všechny zbraně, AIM-7E / F, AIM-9P / L, Mk-20, Hobos a další, jsou podrobně popsány až do posledního detailu. Exkluzivní nabídkou našim čtenářům je bezplatný velký plakát 80 cm x 40 cm (31,5" x 15,7") s velmi detailními profily všech barevných schémat F/RF-4Es ve službě HAF.
"Under the Skin" je nezbytná pro všechny modeláře a milovníky Phantomů! Přijměte výzvu ke stavbě dokonalého Phantoma v jakémkoliv měřítku nebo si jen rozšiřte své znalosti o letounu McDonnel Douglas Phantom II a objevte rysy, které nikdy dříve nebyly publikované!

S pozdravem,

Ilias Gkonis
Eagle Aviation

Rubrika Eagle Aviation, Knihy/publikace, Novinky | Bez komentářů

Komentáře

Napsat odpověď.

Musíte být přihlášeni, abyste mohli odpovědět.