F-4E Phantom II AUP – Phantom under the skin Volume I – Eagle Aviation

26.4.2016 - 2 503 přečtení

000

Nová foto-návodná publikace o F-4E Phantom II AUP ve službách Řeckého letectva pro milovníky modelářského porna...

F-4E Phantom II AUP
Phantom under the skin
Volume I

Petr 'DeSnek' Pastera

Úvodem

V lednu tohoto roku přinesla redakce ModelWebu informaci o chystané publikaci F-4E Phantom II AUP Phantom under the skin Volume I. Je tomu pár dní, co u mne zazvonil pošťák a předal mi obálku odeslanou z Kypru. Po otevření vypadlo zbrusu nové dokonalé "modelářské porno"...

000

Úvodem

Na více jak 440 kvalitních fotografiích opět naleznete skutečně "detaily detailů" letounu McDonnell Douglas F-4E Phantom II AUP: od prostého "walkaroundu", přes kokpit, vystřelovací sedačky, podvozkové šachty, zavřené i otevřené revizní krytky, až po motorový prostor a vlastní motor, či detailní pohledy na kanón a zavěšení zbraňových systémů.

Autoři neopomněli v publikaci uvést seznam všech Phantomů II řeckého letectva včetně informací o výrobním bloku.

Závěrem

Podtitul publikace opět nelže. Skutečně se v publikaci podíváte pod kůži legendy jménem Phantom II. Co na tom, že se jedná o stále létající řecké stroje.

Pokud jste obdivovatelé letounu McDonnell Douglas F-4E Phantom II, pak by Vám tato publikace rozhodně neměla chybět v knihovně!

Jediné, čeho nyní lituji, je, že zatím firma Eduard nevydala limitku Phantoma na Éčko. Řecký ošoupaný kabátek by mu moc slušel!

Petr 'DeSnek' Pastera

Redakce ModelWebu děkujě nakladatelství Eagle Aviation za poskytnutí publikace k recenzi.

Poznámka: Fotografie jsou pořízeny namátkou a se snahou neporušit (c) autorů, ale věřte, že za své peníze dostanete špičkovou kvalitu!

Rubrika Eagle Aviation, Knihy/publikace | Bez komentářů

Komentáře

Napsat odpověď.

Musíte být přihlášeni, abyste mohli odpovědět.