1/72 TS-11 Iskra engine set – Attack Squadron

31.1.2016 - 3 842 přečtení

large_106.jpg

Před nedávnem jsem představoval model TS-11 ‘Iskra’ bis DF (1/72, Arma Hobby) a dnes se podíváme na motorový set firmy Attack Squadron.

Motor pro Iskru

Petr "Chmell" Chmelík

Název: TS-11 Iskra engine set
Měřítko: 1/72
Výrobce: Attack Squadron
Kat. číslo: 72078

Attack Squadron se zabývá výrobou špičkových polyuretanových doplňků a modelů. Proto mě nepřekvapilo, že se s novým modelem TS-11 „Iskra“ objevila okamžitě i doplňková sada v podobě motorové zástavby.

Balení je provedeno v nevelké krabičce s bočním otevíráním. Ta ukrývá šest polyuretanových dílů, planžetu s leptanými díly a stavební návod.

Polyuretanové díly

Jak jsem již psal, polyuretanových dílů tento doplněk obsahuje celkem šest. Všechny jsou odlity prvotřídně bez sebemenší chybičky. Předlohy pro díly jsou připraveny technologií 3D tisku a na některých dílech je tedy znát jemné řádkování. Ale stačí lehké přebroušení a tento neduh je odstraněn.

Leptané díly

Základ motorového prostoru složíme za pomoci leptaných dílů. Ty jsou vyleptány bez chyb a obsahují především přední přepážku a horní díl, který zakrývá trup.

Návod

Černobílý návod formátu A6 je velmi přehledný a ukazuje nám ve třech krocích jak upravit model pro zástavbu a jak celý motor sestavit.

Závěr

Krásně zpracovaný doplněk, který vzhled modelu jistě zvedne.

Související články

1/72 TS-11 ‘Iskra’ bis DF – deluxe set – Arma Hobby

Petr 'Chmell' Chmelík
KPM Plzeň

Redakce Modelwebu děkuje firmě Arma Hobby / Attack Squadron za poskytnutý vzorek.

Rubrika Arma Hobby, Attack Squadron, Letadla - 1:72, Letadla - Doplňky | Bez komentářů

Komentáře

Napsat odpověď.

Musíte být přihlášeni, abyste mohli odpovědět.