Novinky Arma Hobby a Attack Squadron na březen 2015

10.3.2015 - 5 984 přečtení

ArmaHobby_logo

Redakce ModelWebu dostala informaci o novinkách firmy Arma Hobby a o nových doplňcích od značky Attack Squadron. Všechny novinky jsou k dostání v internetovém obchodě Arma Hobby.

Novinky Arma Hobby na březen 2015

1/48 PZL P.6 a P.7 resinové stavebnice

Letadla typu PZL P.6 a PZL P.7 jsou prvními prototypy stíhaček z rodu slavných letounů firmy PZL - Puławski Wing (Gull Wing) - poháněných hvězdicovými motory. Rozdíl byl jen v motoru - P.7 má kompresor a různé kryty motoru.

49004-boxart-web.jpg

P.6 byl nejlepší stíhací letoun roku 1930 v Le Bourget Paris Air Show a také v závodě v Clevelandu v roce 1931. nazvaném National Air Race. Typ P.7 byl konečně zadán k hromadné výrobě zejména kvůli lepšímu výkonu motoru ve vysoké nadmořské výšce. Po některých drobných změnách byl letoun vyroben jako PZL P.7a. Bylo to první sériově vyráběný a provozovaný jednoplošný stíhací celokovový letoun s polo-skořepinové konstrukcí. Byl to skutečně velký úspěch firmy PZL, a to zejména na počátku třicátých let, kdy většina z operačního stíhacích letadel byly smíšené konstrukce - textilií pokrytých dvojplošníků, jako je I-153, CR-42, Gladiátor či Avia B-534 v roce 1939.

49005_boxart_web1.jpg

Obě stavebnice PZL jsou resinové. Mástry pro stavebnice byly navrženy a vytištěny technologií 3D. Obě stavebnice obsahují vacu překryty a leptané díly. Stavebnice P.6 má detailní motor, naproti tomu stavebnice P.7 obsahuje různé kapotáže motoru odlité jako jeden kus. Stavebnice P.6 má více možností označení a dvě různé ocasní plochy.

Podrobný návod na sestavení se vztahuje na všechny existující varianty draku a možnosti značení.

Novinky Attack Squadron na březen 2015

Značka Attack Squadron pokračuje v sérii resinových doplňků:

  • Šachty kol pro F-16 of firmy Tamiya v měřítku 1/72. Resinové díly perfektně sedí na model.
  • F4F-3 Wildcat / Martlet III 1/72 - opravená křídla (zcela odlišná paneláž, než F4F-4). Set je určen primárně pro stavebnici Hasegawa, ale může být použit i pro jiné stavebnice s některými možnými úpravami.
  • C-130J Hercules 1/48 - korigované motory pro stavebnici Italeri. Set řeší hlavní nevýhodu stavebnice v měřítku 1/48 od firmy Italeri - má "krátké" motory.

Všechny novinky jsou k dostání v internetovém obchodě Arma Hobby

Rubrika Arma Hobby, Attack Squadron, Novinky | Bez komentářů

Komentáře

Napsat odpověď.

Musíte být přihlášeni, abyste mohli odpovědět.