Finish master od Gaianotes – čo nám ponúkajú výrobcovia z Japonska ?

22.1.2015 - 4 406 přečtení

DSCN4989

Nová "tajna zbraň" na prácu s olejmi...

Ako stierať wash po novom ...

Lubomír Kerék

Názov: The finish master
Výrobca: Gaianotes - Made in Japan
Material: Plast, guma
Cena: 2,49€

Čo to vlastne je ?

Keďže v poslednej dobe som vzdal nakupovanie stavebníc, z dôvodu, že v podstate všetko na čo mám chuť sa dá zohnať za pár dní, preto som presunul svoju pozornosť na nakupovanie pomôcok.

Od kamaráta čo objednáva veci z Japanu sa mi dostala do rúk táto zaujímavá pomôcka. Je to malý sáčok v ktorom nie je žiadny návod, ten je ale vytlačený na samotnom obale.

Vo vnútri je plastová tyčka s desiatimi výmennými gumeno-hubovitými koncovkami. Po jednoduchom zostavení máme v ruke pomocníka na zotieranie washu.

Hneď som ho aj otestoval. Keďže som nemal po ruke model aspoň v surfe, naniesol som naschvál výrazný wash na holý plast a skúsil stierať. A ide to úplne super, koncovka svojou hubovitou štruktúrov všetok prebytočný wash pekne stiera, ale do špár sa nedostane, takže ostane iba tam kde má.

Svojím tvarom sa s nástrojom dá poľahky dostať aj do zle prístupných ostrých uhlov. Po použití sa dajú konce umyť v riedidle a môžu sa použiť opakovane.

Záver

Za pár drobných sa môžme stať majiteľmi zaujímavého pomocníka na prácu s olejmi . Neviem či sa to dá zohnať aj v našich končinách takže pripájam link, kde ho majú.

Lubomír Kerék

Za zaobstaranie pomôcky ďakujem Petrovi Rumišovi.

Rubrika Nástroje, pomůcky, Novinky | Bez komentářů

Komentáře

Napsat odpověď.

Musíte být přihlášeni, abyste mohli odpovědět.