1:48 Lepty Eduard na F-4C od Academy

15.5.2014 - 3 793 přečtení

Aj najlepši Phantom v štvrťke si zaslúži vylepšiť - sady od Eduardu to ponúkajú zvonka aj z vnútra...

Plechujeme jedno z najlepších bojových lietadiel
F-4C PHANTOM - bojovníka z Vietnamu

Ľubomír Kerék

Výrobca: Eduard
Mierka: 1:48
Katalogové číslo: EX414, FE672, 49672, 48800, 49673
Určené na model: F-4C Academy

EX414 (masky)

Základná a povinná sada obsahuje planžetu z kabuki pásky. S pomocou jednostranového návodu orámujeme komplet kabínu. Škoda že sa zas nekonajú disky na kolesá ale hlavne mi chýbajú masky na vnútorné rámovanie, ktoré pri otvorenej kabíne dosť vidno. Masky odporúčam aj tým, ktorý sa doplnkom vyhýbajú - zle nastriekané (natreté) rámovanie predsa model dosť zráža dolu.

FE672 (zoom na interier)

Pre tých ktorý neplánujú väčšie zásahy do stavebnice a uspokoja sa len s základným vylepšením interieru, je táto sada ušitá na mieru. Obsahuje jednu farebnú samolepiacu planžetu. S jej pomocou vylepšíme obidve prístrojovky a vrchy bočných panelov. Je potešiteľné že raster je skoro neviditeľný.

49672 (interier)

Väššia a kompletná interierová sada obsahuje planžety dve. Farebná je zhodná s tou čo sa nachádza v predošlom zoom-e.

Druhá väčšia a nefarbená a ponúka toho dosť navyše. Nachádzajú sa v nej diely na boky bočných panelov, nové pedály a zameriavač. Ďalej vytuníme komplet číre diely kabíny a nový je aj rám okolo interieru. Celá sada je nadupaná a vyzerá to na jej maximálnu využiteľnosť.

49673 (pásy a sedačka)

Ďalšia sada do interieru nám pomôže dovybaviť sedačky. Jedná farebná a nelepiaca planžeta obsahuje komplet pásy na obidve sedačky. Nové sú aj tiahla na odpálenie sedačky a nové kryty sedákov. Je príma že "before" vlajky sú tiež súčasťou a je to všetko na komplet.

48800 (exterier)

Posledná sada je určená na exterier. S pomocou veľkej a nefarbenej planžety vylepšíme prednú + hlavné podvozkové šachty. Ďalej sú to vnútra podvozkových krytov, na podvozkových nohách doplníme kabeláž a nové protistrihové nožnice. Ako posledné čo ponúka je vylepšenie rakiet a prídavnej nádrže. Opakuje sa to čo pri interiery - žiadne zbytočnosti a maximálna využiteľnosť.

Záver

Phantom od Academy je jeho najlepšie stvárnenie v štvrťke a preto si doplnky od Eduardu zaslúžil. Všetky sady mu pomôžu k došperkovaniu podľa našich predstáv a za mňa ich môžem len doporučiť. Predpokladám, že všetky sady z recenzie (okrem zoomu) budú obsahom " Big Edu "...

Ľubomír Kerék
KPM "Albatros" Martin

Redakce ModelWebu děkuje firmě Eduard za vzorek k recenzi.

Rubrika Eduard, Letadla - 1:48, Letadla - Doplňky | Bez komentářů

Komentáře

Napsat odpověď.

Musíte být přihlášeni, abyste mohli odpovědět.