Novinky Kagero

8.9.2013 - 5 466 přečtení

logo_kagero

Máme před sebou další novinky polského nakladatelství Kagero, co pro nás tentokrát připravili?

Novinky Kagero červenec 2013

Zdeněk Krčmář

Výrobce: Kagero

U-boat type II

V serii Super dravings in 3D vychází tento měsíc publikace věnovaná německé ponorce Type II. Autorem je Waldemar Goralski. Jedná se již o dvacátou publikaci této řady. Na prvních dvou stránkách nás autor seznámí s historii a taktickými daty všech čtyř verzí U-boatu II. Ostatní stránky již nabízí ponorky této řady ze všech možných úhlů a detailů ve 3D výkresech. Součástí publikace jsou i výkresy ponorek těchto v měřítku 1:144.

Dreadnought

Druhá novinka je věnována slavnému Dreadnoughtu, tato publikace určitě potěší všechny majitele modelů, které před časem vyšly. Autorem je Stefan Draminski, publikace má 69 stránek velmi potřebných obrázků. Autor nezapomněl ani na výkres v měřítku 1:350.

Kagero

Ten kdo má v „kitníku“ model torpédoborce třídy Kagero ať od Hasegawy nebo Tamyie, určitě rád sáhne po publikaci s katalogovým číslem 16022. Autoři Mariusz Motyka a Lukasz Stach velice podrobně zmapovali toto malé plavidlo. Na 62 stranách najdete všechny detaily, které se určitě budou hodit při stavbě modelu. Jako bonus jsou přiloženy dva listy s výkresy.

Supermodel International

Dále vychází již třetí číslo Supermodel International.

Jedná se o mezinárodní mutaci polského časopisu Super Model. Do anglické verze časopisu vybírá nakladatelství to nejlepší, co polská modelářská scéna nabízí. Tentokrát padla volba na letadla, která se účastnila bojů za druhé světové války na straně spojenců.

První článek je věnován stavbě čtvrtkového modelu Dewoitine D 520 od špičkového modeláře Tomasze Chacewicze. Další dva modely jsou dvaatřicetiny. Michal Rosiak popsal stavbu H. Hurricane od firmy Pacific Coast Models a Tomek Wajnkaim prezentuje svůj model Spitfire Mk. Vb od firmy Hobby Boss. Stavba modelů je doprovázena množstvím kvalitních barevných fotografií.

Publikace má 78 stran a najdeme ji pod katologovým číslem 98003.

Zdeněk Krčmář

Redakce ModelWebu děkuje polskému vydavatelstvíKagero za poskytnutí publikací k recenzi.

Rubrika Kagero, Novinky, Publikace Kagero | Bez komentářů

Komentáře

Napsat odpověď.

Musíte být přihlášeni, abyste mohli odpovědět.