1/350 – Prince of Wales – Eduard

5.9.2013 - 3 916 přečtení

eduard_logo_0

V měsíci červnu pro stavitele lodí připravil Eduard doplňkový set na starší model firmy Tamyia, anglickou bitevní loď Prince of Wales.

Novinky Eduard červen 2013

Zdeněk Krčmář

Model: Prince of Wales
Výrobce: Eduard
Měřítko: 1/350
Kat.č.: 53079, 5389, 53092
Určeno pro: Prince of Wales, Tamyia

Jedbá se již o starší model, tak si určitě nějaké vylepšení zaslouží. Eduard připravil celkem tři sety.

Detaily

S katalogovým číslem 53079 vychází set na samotnou loď, zde najdeme jednu větší a jednu menší planžetu, se kterou nahradíte původní plastové vlnolamy, kotevní řetězy, schodiště, zavřené, případně otevřené dveře, kryty a poklopy výlezů antény a doplňky stožárů a hromadu dalších potřebných detailů.

Zábradlí

V dalším setu, tentokrát s číslem 5389 najdeme jen jednu planžetu. Tuto, ale využijete určitě na 100%, protože obsahuje zábradlí na celou loď a jako bonus nabízí nová leptaná ramena jeřábů.

Čluny

Poslední set doplní všechny záchranné čluny. Obsahuje jak podpěry člunů, tak i díly na doplnění vlastních lodí. Vše potřebné najdete na menší planžetě a pod číslem 53092.

Hodnocení

Závěrem bych chtěl poděkovat firmě Eduard za to, že se věnuje i starším modelům v době, kdy se to jen hemží novinkami. I starší modely potřebují doplňkové sety a ty od Tamyie zvlášť. Škoda, že Eduard neudělal k sadě plechů i nové resiny ventilátorů, ty krabice na palubě modelu se originálu vůbec nepodobají. To jen k zamyšlení…

A takto vypadá kompletní vylepšení na reálném modelu (obrázky ze stránek výrobce).

Zdeněk Krčmář

Redakce ModelWebu děkuje firmě Eduard za vzorky k recenzi.

Rubrika Eduard, Lodě - 1:350, Lodě - Doplňky | Bez komentářů

Komentáře

Napsat odpověď.

Musíte být přihlášeni, abyste mohli odpovědět.