1/32 Spark plugs late od TaurusModels

28.9.2012 - 3 740 přečtení

title

Firma TaurusModels se v poslední době pravidelně stará o to, abychom měli stále co vylepšovat na našich milovaných chmelnicích a tím je pomalu a jistě dopracovávat ke kýžené dokonalosti.

A abychom mohli ještě usilovněji studovat podklady a donekonečna se dohadovat na fórech jestli to bylo tak nebo onak, připravila nám další lahůdku. Tou je druhý typ zapalovacích svíček k již vyráběným, tentokrát s úzkým porcelánovým tělem.

Chybí vám tam klíč !!!

Libor "Hellboy" Mužík

Rychlý pohled na výrobek

Odlitek se svíčkami je balen v plastovém pytlíčku vypodloženém tužším zeleným papírem. Ten plní dvě funkce, první je zpevnění balení a druhou je návod ke stavbě a zbarvení svíček, který je vytištěný na rubové straně výrobku.

Samotné svíčky jsou odlité v počtu třinácti kusů, takže jedna je záložní, kdyby došlo ke kýchnutí, náhlému poryvu vánku nebo rychlému projití dalšího člena rodiny okolo vás při manipulaci s těmito "monstrózními" díly. Odlity jsou naprosto bezchybně bez kazů a bublinek.

Závěr

Zapalovací svíčky jsou spolu s pružinami a zdvihátky, které taktéž firma Taurus produkuje, nejviditelnějšími detaily, které pomohou dovyšperkovat motory letounů z počátků letectví.

Práce s nimi je jednoduchá, stačí je nabarvit, odříznout a nalepit na správné místo na motoru a příslušně nabarvit. Po dolepení kabelů máme hotovo a motor můžeme startovat.

Přestože v sadě chybí již zmiňovaný trubkový klíč na svíčky, můžu tento výrobek doporučit každému, kdo chce jednoduše a efektivně vylepšit modelové motory svých letounů.

Těším se, čím nás firma TaurusModels překvapí příště. Myslím si, že třeba nějaký dokonalý kulomet pro spojenecké letouny by rozhodně nebyl špatným počinem.

Libor "Hellboy" Mužík, chmelnice.org

Redakce ModelWebu děkuje firmě Taurus models za vzorek poskytnutý pro účely recenze.

 

Rubrika Letadla - 1:32, Letadla - Doplňky, TaurusModels | Bez komentářů

Komentáře

Napsat odpověď.

Musíte být přihlášeni, abyste mohli odpovědět.