Modelář 2011/05

24.5.2011 - 8 633 přečtení

mod11_05

Ve středu 18. května vyšlo 5. číslo časopisu Modelář.

Modelář květen 2011

Vybíráme z obsahu:

Střední tank T-34/76

Příznivci historie jistě ocení článek o poslední verzi tanku T-34/76, který navazuje na předchozí práci z Modeláře 4/2011. Text je doplněn o třípohledový výkres a několik bokorysů (1 v textu, 3 na zadní straně obálky).

Potez 63.11

Výborná recenze čtvrtkové stavebnice od Azuru, kterou nám v průzkumné verzi tohoto francouzského dvoumotorového stroje představuje MUDr. Zdeněk Šebesta. Ti kdo navštívili letošní Plastik Párty v Liberci potvrdí, že výsledek stojí za to.

D.A.K. Diana

Miguel Jimenez představuje novou pětatřicetinovou stavebnici Sd.kfz.6 "Diana" od fy. Bronco. Stavební recenzí, která se věnuje především ztvárnění kamufláže a silně opotřebovaného povrchu techniky sloužící v pouštních oblastech, nás provede krok za krokem na celých osmi stranách.

MiG-21 MF

Další z mnoha v budoucnu postavených Migů, letošní dlouho očekávané novinky od Eduardu. Tentokrát v podobě střízlivé kritiky Zdeno Bugáně, který nás provede stavbou a připomene, že nikdo není dokonalý a stále jsou prostory kam může náš výrobce růst. Věřme, že nás v případě Eduardu nic jiného než další vylepšování nečeká.

Doporučení

Z dalších článků mohu doporučit představení nové čtvrtkové stavebnice Fw Ta 152C-0 od HobbyBossu, pětatřicetinový Cromwell Mk.VI od SKP Modelu, Vlado Begera má na svědomí výbornou stavební recenzi nákladní novinky C-27J od Italeri a nakonec Freejackova dílnička, která je tentokrát nabitá nástroji pro modelářské "plastické chirurgy".

 

Rubrika Časopis Modelář, Knihy/publikace | Bez komentářů

Komentáře

Napsat odpověď.

Musíte být přihlášeni, abyste mohli odpovědět.